Soon Soon

Tjeeena tjejer! Hoppas allt är bra med er, och jag hoppas verkligen att träningsvärken inte är liknande min. Men som sagt, desto mer värk desto mer måste vi träna! Så det är bara att köra!

Angående lite annat nu.. bloggen kommer att endast uppdateras utav Priscilla, Melo och mig. Det var vi som ville ha hand om allt som hade med webben att göra så nu framöver kommer det att ske lite ändringar! Uppdateringen kommer att förbättras, designen kommer att ändras helt. Massa infofältar kommer att finnas, för att det ska bli lättare att kunna få mer info kring träningar, uppträdanden och bland annat koreografier. Varför vi valt att bara vi tre ska uppdateras, är för att det ska bli lite mer "ordning" här. Kommentarer kommer alltid att svaras flitigt, och om ni vill lägga upp något här som ni känner är viktigt är det bara att höra av sig till någon av oss så fixar vi det på ett eller annat sätt (:

Annars hade jag inte så mycket mer att berätta, som sagt kommentarer frågor och allt annat, vet ni! uppskattas alltid. Kärlek till er! Viki